|
اصولگرایان بدانند که مدتی دیگر فرصت دارند که اعتماد مردم به اصولگرایی را تقویت کنند و گرنه باید منتظر باشند که مجلس دهم با قاطعیت آراء مردمی در دستان دیگر گروهها از جمله اصلاحطلبان قرار بگیرد.
به گزارش علمدار بصیر: روحش شاد "آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست"، مجلس را "عصاره فضائل ملت" نامیدند و آن را در "راس امور" قرار دادند چرا که چنین جایگاه رفیع و منزلت عظیمی را حاصل تعامل قاطبه "مردم" با "نخبگان"مورد اعتمادشان برای تحقق یک امر مهم حاکمیتی میدانستند و ضمانت بقاء، استمرار و دوام متعالی آن را هم در "مبسوط الید بودن انتخاب کنندگان" و "آزادگی و پایداری در دیانت انتخاب شوندگان" نهفته میدیدند.
عصاره فضائل ملت عبارت پرمعنایی است ولی برای من معنای عصاره فضائل ملت با توجه به مجالسی که دیدهام، معنا پیدا نکرده است و نتوانستم در مجالسی که به یاد دارم، بگویم که فلان مجلس شورای اسلامی به طور قطع، عصاره فضائل ملت است. هنوز نمیدانم معنای عصاره فضائل ملت را در سنگلاخ مجلس ششم که اقلیتی از معاندان و جاهلین به ظاهر نماینده اقدام به تحصن و استعفای دسته جمعی کردن جستجو کنم یا در نامه جام زهر نمایندگان همان مجلس به مقام معظم رهبری معنا کنم! هنوز نمیدانم معنای عصاره فضائل ملت را در صندلیهای خالی مجلس که سبب اعتراض مقام معظم رهبری شد پیدا کنم، یا در بینظمی و گعدههای نمایندگان در گوشه و کنار مجلس بیابم!
هنوز نمیدانم دو - دو کردن نمایندگان مجلس در مخالفت با اظهارات رئیس جمهور دولت دهم در مجلس هشتم را که بازهم سبب اعتراض شدید مقام معظم رهبری شد را عصاره فضائل ملت بدانم یا کمکاری نمایندگان مجلس با طرح نظارت بر نمایندگان را عصاره فضائل ملت بنامم! هنوز نمیدانم عدم توجه نمایندگان مجلس نهم به مصالح نظام و استیضاح بیمورد وزیر کار و رفاه و تأمین اجتماعی را عصاره فضائل ملت بدانم یا دعوت بیمبنا و بینتیجه مجلس برای طرح سوال از رئیس دولت دهم را عصاره فضائل ملت معنا کنم! هنوز نمیدانم تهمتها، بهتانها و ناسزاهای بعضی از نمایندگان مجلس به اشخاص و حتی به خود نمایندگان را عصاره فضائل ملت بدانم یا ورود بعضی از نمایندگان به لابیها و زد و بندهای سیاسی اقتصادی را عصاره فضائل ملت بنامم!
هنوز نمیدانم ... از صبح امروز همانند دیگر مردم نظارهگر اولین جلسه رأی اعتماد نهمین مجلس شورای اسلامی ایران به کابینه یازدهم یعنی کابینه آقای روحانی بودم. فارغ از اینکه تمامی تحلیلها و مباحث سیاسی امروز کشور درباره اظهارات موافقین و مخالفین کابینه بود، حواشی امروز مجلس از موضوعاتی بود که نیاز به توجه دارد. نمیدانم از رسانه ملی به دلیل پخش زنده مراسم رأی اعتماد مجلس به کابینه دهم، باید تشکر کنم یا اعتراض کنم که چرا عصاره فضائل ملت را اینگونه به مردم نشان داد!
مردم شریف ایران هنوز تلخی استیضاح بیمورد و بیمبنای وزیر کار رفاه و تأمین اجتماعی را از یاد نبردند که چگونه دو قوه مجریه و مقننه علیه یکدیگر رفتار کردند.
مردم شریف ایران هنوز تلخی مهیا شدن خوراک برای رسانههای بیگانه را بواسطه علنی شدن اختلافات مجلس و قوه مجریه در دولت دهم را از یاد نبردند که نمایندگان مجلس نهم بار دیگر مزه این تلخی را برای مردم یاداروی کردند؛ علیالظاهر قرار است عصاره فضائل ملت به جای شیرین کردن کام مردم نجیب و درد کشیده، تلخکامی را به آنها هدیه دهند. مردم نجیب ایران شاهد اختلافات، توهینها و افشاگریهایی بودند که نه تنها هیچ سودی به حال وضعیت معیشتشان نداشت بلکه سبب شد احساس کنند که نمایندگانی که اینگونه اصول ابتدایی و اولیه اخلاق، خرد، حکمت و شرع را رعایت نمیکنند، چگونه ممکن است از حقوقشان حمایت کنند؟ مردم ایران به این فکر میکنند نمایندهای که هنوز نمیتواند بدون فحش و توهین به اشخاص غایب، با استدلال و منطق حرف خود را بزند، چگونه میتواند از حق مردم دفاع کند؟
سخنی با اصولگرایان مجلس نهم
میگویند اگر در فضای بستهای که جمعیتی حضور دارند، یک یا دو نفر اقدام به استعمال دخانیات کنند، تمام فضا آلوده میشود و مابقی افرادی که دخانیات مصرف نمیکنند به آتش این اقلیت میسوزند. نمیدانم نمایندگان اصولگرای مجلس نهم متوجه هستند که هر اتفاق خوب و بدی که در مجلس رخ دهد، در نگاه مردمی به عنوان مجلس اصولگرا معرفی میشود، یا نه؟ علیالظاهر دوستان اصولگرای مجلس نهم اعم از فراکسیون پیروان رهبری و فراکسیون اصولگرای مجلس، هنوز نفهمیدهاند که بواسطه قدرتطلبی بعضی از نامزدهای اصولگرایی در انتخابات ریاست جمهوری، مردم به این نتیجه رسیدند که در حال حاضر نمیشود به نامزدهای اصولگرا اعتماد کرد. تمامی اصولگراهای مجلس بدانند مردم ایران در حال حاضر به این فکر میکنند مجلسی که اکثریت آن را اصولگراها تشکیل میدهند و اینهمه با هم اختلاف دارند، چگونه میتوانند مشکلات اقتصادی کشور را حل کنند؟ تمامی اصولگراهای مجلس بدانند مردم ایران در حال حاضر به این فکر میکنند که اصولگراهایی که در مجلس نهم علیه یکدیگر به ناسزاگویی و افشاگریهای بی مورد، بی مبنا و غیر شرعی روی آوردهاند، چگونه میتوانند با یکدیگر برای حل معضلات نظام همکاری کنند؟ اصولگرایان بدانند که تقریبا دو سال دیگر فرصت دارند که اعتماد مردم به اصولگرایی را تقویت کنند و گرنه باید منتظر باشند که مجلس دهم با قاطعیت آراء مردمی در دستان دیگر گروهها از جمله اصلاحطلبان قرار بگیرد. آخر امر نمیدانم که باید از این مجلسی که قرار است عصاره فضائل ملت باشد، تشکر کنم یا به حال آن بگریم. به قول خواجه حافظ علیه الرحمة: عنان به میکده خواهیم تافت زین "مجلس" // که وعظ بی عملان واجب است نشنیدن حسن مه رویان "مجلس" گر چه دل میبرد و دین // بحث ما در "لطف طبع" و "خوبی اخلاق" بود مشکلی دارم ز دانشمند "مجلس" بازپرس // توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟ حافظا "علم" و "ادب" ورز که در "مجلس" ما // هر که را نیست "ادب" لایق صحبت نبود
منبع:مشرق
تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/5/22 | نویسنده : alamdarbasir
|
|
تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون |